Konu
:
Karamelize Enginar Kalbi
Yalnız Mesajı Göster
Karamelize Enginar Kalbi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karamelize Enginar Kalbi
Karamelize Enginar Kalbi Tarifi - Karamelize Enginar Kalbi Nasıl Yapılır - Karamelize Enginar Kalbi Malzemeleri
Malzemeler
1 limon suyu
1tatli kasigi seker
125 ml su
200 ml zeytinyagi
24 adet enginar kalbi
1 adet sogan
1 çay bardagi rendelenmis parmesan
tuz
karabiber
Hazırlanış
1 Soyulmus ve ayiklanmis enginarlari, su, zeytinyagi, dogramis sogan, tuz ve karabiber ile tencereye koyun ve düsük isida pisirin
2 Suyunu çektiginde limon ve seker ekleyin ve çektirin
3 Enginarlari karamelize olup renkleri hafif dönene kadar pisirin
4 Rendelenmis parmesani ekleyin
Karistirip hemen servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul