Yalnız Mesajı Göster

Karamelize Enginar Kalbi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karamelize Enginar Kalbi



Karamelize Enginar Kalbi Tarifi - Karamelize Enginar Kalbi Nasıl Yapılır - Karamelize Enginar Kalbi Malzemeleri



Malzemeler

1 limon suyu

1tatli kasigi seker

125 ml su

200 ml zeytinyagi

24 adet enginar kalbi

1 adet sogan

1 çay bardagi rendelenmis parmesan

tuz

karabiber


Hazırlanış

1 Soyulmus ve ayiklanmis enginarlari, su, zeytinyagi, dogramis sogan, tuz ve karabiber ile tencereye koyun ve düsük isida pisirin


2 Suyunu çektiginde limon ve seker ekleyin ve çektirin


3 Enginarlari karamelize olup renkleri hafif dönene kadar pisirin


4 Rendelenmis parmesani ekleyin Karistirip hemen servis edin


Alıntı Yaparak Cevapla