Konu
:
Acılı Barbunya
Yalnız Mesajı Göster
Acılı Barbunya
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı Barbunya
zeytinyağlı barbunyanasıl yapılır - barbunya tarifi
Acılı barbunya malzemeleri
1 kg barbunya
2 kesme şeker
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 kırmızıbiber
1 dolmalık sarı biber
2 sivri biber
1 diş sarımsak
1 soğan
1 çay kaşığı acı kırmızı toz biber
Tuz
Karabiber
2 yemek kaşığı susam
Acılı barbunya hazırlanışı
Barbunyaları ayıklayıp üzerini geçecek kadar su ekleyin
Şekerleri ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın
Soğanı piyazlık doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun
Sarımsağı ince dilimleyip ekleyin
Biberlerin çekirdeklerini temizleyip şerit halinde doğrayın ve soğanlara ekleyerek soteleyin
Haşlanmış barbunya ve baharatları ekleyip birkaç dakika daha pişirin
Servis tabağına alın ve üzerine kavrulmuş susam serpiştirerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul