Konu
:
Zeytinyağlı Cevizli Kereviz
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Cevizli Kereviz
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Cevizli Kereviz
Cevizli Kereviz - Zeytinyağlı Cevizli Kereviz Hazırlanışı - Zeytinyağlı Yemekler
4 iri kereviz
2 soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
1 limon suyu
2 yemek kaşığı tozşeker
Yarım demet dereotu
2 diş sarımsak Tuz
Ceviz İçi
tarifi
Baklaları akşamdan ılık suda ıslatın
Soğan ve sarımsağı ince kıyın
Zeytinyağının yarısını tencereye alıp soğan, sarımsak, bakla, 1 yemek kaşığı tozşeker ve tuzu ekleyin
Tencereye malzemenin üzerini örtecek kadar su döküp baklalar yumuşayıncaya kadar pişirin
Kerevizleri soyup ikiye keserek ortalarını oyun
Başka bir tencereye kerevizleri dizip üzerine kalan zeytinyağı, 1 yemek kaşığı tozşeker ve tuzu serpin
Çok az su ilave ederek kısık ateşte pişirin
Ceviz iç malzemesi piştiğinde kerevizlerin ortalarına doldurun
Dereotu ile süsleyip soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul