Yalnız Mesajı Göster

Zeytinyağlı Çalı Fasulye

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Çalı Fasulye



Zeytinyağlı Çalı Fasulye Tarifi - Fasulye Nasıl Pişirilir - Taze Fasulye Tarifleri

1 kg taze çalı fasulye

3 kahve fincanı zeytinyağı

2 orta boy soğan

1 kahve kaşığı şeker

2 orta boy domates

tuz

1 su bardağı su


Çalı fasulyeleri temizledikten sonra ortalarından bölünür Sonra tencerenin dibine değirmi şekilde döşenir, tuzu ve zeytinyağı konur Soğanları soyulur, ortadan ikiye yararak fasulyenin üzerine konur Ağır ateşte fasulyeler sararıncaya kadar pişirilir, daha sonra şekeri atılır, suyu eklenir, 1 saat pişirilir kuşbaşı doğranan domatesler fasulyenin üzerine serpilir 15 dakika daha pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla