Konu
:
Zeytinyağlı Çalı Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Çalı Fasulye
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Çalı Fasulye
Zeytinyağlı Çalı Fasulye Tarifi - Fasulye Nasıl Pişirilir - Taze Fasulye Tarifleri
1 kg
taze çalı fasulye
3 kahve fincanı zeytinyağı
2 orta boy soğan
1 kahve kaşığı şeker
2 orta boy domates
tuz
1 su bardağı su
Çalı fasulyeleri temizledikten sonra ortalarından bölünür
Sonra tencerenin dibine değirmi şekilde döşenir, tuzu ve zeytinyağı konur
Soğanları soyulur, ortadan ikiye yararak fasulyenin üzerine konur
Ağır ateşte fasulyeler sararıncaya kadar pişirilir, daha sonra şekeri atılır, suyu eklenir, 1 saat pişirilir
kuşbaşı doğranan domatesler fasulyenin üzerine serpilir
15 dakika daha pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul