Konu
:
Ezme Tursu
Yalnız Mesajı Göster
Ezme Tursu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ezme Tursu
Malzemeler
4 kg olgun domates
1 kg kirmizi biber
10-20 adet aci biber (aci isteniyorsa)
1 bas sarmisak
1 tatli kasigi seker
1,5 yemek kasigi
tuz
1/2 bardak
sivi yag
1/2 bardak
sirke
yarim demetten az
maydanoz
Tarifi
Malzemelerin hepsi yikayin
Domatesleri rendeleyin,kirmizi biberlerin çekirdekleri ayiklandiktan sonra yesil biberlerin bir kismiyla robotta çekin
Maydanozu ince dograndiktan sonra tüm malzemeyle birlikte karistirin ve saklayacaginiz kabin içine koyarak,yaklasik 2 hafta bekletin ,tursu olunca afiyetle yiyebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul