Konu: Ezme Tursu
Yalnız Mesajı Göster

Ezme Tursu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ezme Tursu



Malzemeler

4 kg olgun domates

1 kg kirmizi biber

10-20 adet aci biber (aci isteniyorsa)

1 bas sarmisak

1 tatli kasigi seker

1,5 yemek kasigi

tuz

1/2 bardak

sivi yag

1/2 bardak

sirke

yarim demetten az

maydanoz
Tarifi

Malzemelerin hepsi yikayinDomatesleri rendeleyin,kirmizi biberlerin çekirdekleri ayiklandiktan sonra yesil biberlerin bir kismiyla robotta çekinMaydanozu ince dograndiktan sonra tüm malzemeyle birlikte karistirin ve saklayacaginiz kabin içine koyarak,yaklasik 2 hafta bekletin ,tursu olunca afiyetle yiyebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla