Konu
:
Kuşkonmaz Konservesi
Yalnız Mesajı Göster
Kuşkonmaz Konservesi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuşkonmaz Konservesi
Malzemeler
1 kutu kuşkonmaz
Yeteri kadar su
Yapılışı
Kuşkonmaz; pişmiş, tuzlu olarak konserve edilmiştir
Kullanılacağı zaman bir kap içine bolca su konur, kutu yazısı ters olarak açılmış olduğu 'halde suyun içine konur
Servis edileceği zaman kuşkonmaz süzgece çıkarılır
Sebze olarak yenecekse, ısıtılmış tereyağma bulanarak yenir
Et yanma garnitür olarak kullanılacaksa gene aynı şekilde servis edilir
Soğuk sebze olarak arzu edilirse maydanoz, limon, zeytinyağı, ıgayet az hardal döğülür, bu salçaya bulanarak yenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul