Yalnız Mesajı Göster

Kuşkonmaz Konservesi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuşkonmaz Konservesi



Malzemeler


1 kutu kuşkonmaz

Yeteri kadar su


Yapılışı


Kuşkonmaz; pişmiş, tuzlu olarak konserve edilmiştir Kullanılacağı zaman bir kap içine bolca su konur, kutu yazısı ters olarak açılmış olduğu 'halde suyun içine konur Servis edileceği zaman kuşkonmaz süzgece çıkarılır Sebze olarak yenecekse, ısıtılmış tereyağma bulanarak yenir Et yanma garnitür olarak kullanılacaksa gene aynı şekilde servis edilir Soğuk sebze olarak arzu edilirse maydanoz, limon, zeytinyağı, ıgayet az hardal döğülür, bu salçaya bulanarak yenir

Alıntı Yaparak Cevapla