Konu
:
Tursunun Büyüsü
Yalnız Mesajı Göster
Tursunun Büyüsü
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tursunun Büyüsü
Malzemeler
havuç
lahana
sivri biber
domates
salatalik
patlican
dolmalik biber
%4 kaya tuzu
üzüm sirkesi
su
miktari kendinizin istegine göre ayarlayiniz
*arzu ederseniz içine 2-3 adet sap kekik koyarak degisik
bir lezzet elde edebilirsiniz
Tarifi
patlicanlar ve dolmalik biber oyulur
havuç , lahana , salatalik , sivri biber yikandiktan sonra ince ve minik parçalar halinde dogranir
iç patlicanlarda minik parçalar halinde dograndiktan sonra bütün malzemeler harmanlanir
oyulmus patlican ve biberlerin içi doldurulur ve domates parçalari ile agizlari kapatilmak sureti ile kavanoza dizilir
üzerine kaya tuzu , su ve sirke karitirilarak hazirlanmis tursu ayari dökülerek beklemeye alinir
Eger tursunuzun parlakligini kaybetmesini istemiyorsaniz karanlik ve serin biryerde muhafaza altina almaniz gerekir
eger azda olsa isik görüyorsa siyah bir poset içerisine yerlestirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul