Konu
:
Muşmula Turşusu
Yalnız Mesajı Göster
Muşmula Turşusu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Muşmula Turşusu
Malzeme :
2 kg
muşmula,
1 dilim ekmek içi
Yapılışı:
1- Muşmulaların çürüksüz ve orta yumuşaklıktakilerini alıp ayıklayıp yıkayınız
2- Kavanoz veya turşu küpüne koyunuz
3- Üzerine üstünü bir parmak geçecek kadar tuzlu su koyunuz, (1 lt
için 35-40 gr
tuz hesabı ile)
4- Kavanozun ağzına çıkın yaptığınız ekmeği koyup kapatınız
5- Serin yerde bekletiniz, 1,5-2 ay sonra turşu yenebilecek hale gelir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul