Konu
:
Çiroz-1
Yalnız Mesajı Göster
Çiroz-1
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çiroz-1
Çiroz Tarifi - Çiroz Nasıl Yapılır - Çiroz Malzemeleri
ÇİROZ
Kuru çiroz balığının başlarını koparınız ve karnının iki tarafında olan deri gibi yumuşak ve boş yerlerini de çıkarınız
Sonra çiroz balıklarını teker teker küle batırıp silkeleyiniz
Sonra bunların 40 - 50 adedini bir kağıda sararak ve yağlayarak rutubetsiz bir yere asınız
Bu şekilde çiroz balıkları 1 yıl kadar saklanabilir
Fakat saklanacak çiroz balıklarında asla rutubet kalmamasına ve karnının içindeki rutubeti bile yok edip silkeleyerek tamamen giderilmesine zorunluluk vardır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul