Konu
:
Çiroz-2
Yalnız Mesajı Göster
Çiroz-2
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çiroz-2
Çiroz Tarifi - Çiroz Nasıl Yapılır - Çiroz Malzemeleri
ÇİROZ (Palamut)
Palamudun zayıf zamanında küçük boylularını ayırıp başını çıkararak karnını yarınız
İçini temizledikten sonra iyice yıkayıp, süzülmesi için kuyruğundan asınız
Kemiği bir yanında kalacak şekilde ayırmayarak uzunlamasına yarıp ve hafifçe dövüp düzleyerek ince tuz içinde 24 saat bırakınız
Sonra gergin durması için tahta şişlere geçirip kuyruğundan bağlayıp üzerine ince tülbent sararak güneşe karşı rüzgârlı bir yere asınız
İyice kuruduktan sonra istediğiniz zaman yemek için kaldırıp saklayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul