Konu
:
Napoliten Sos
Yalnız Mesajı Göster
Napoliten Sos
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Napoliten Sos
Malzemesi :
50 gr
yağ
400 gr
konkase domates
4 diş sarımsak
2 adet çarliston biber (ince dilimlenmiş)
100 ml
dömi glass
500 m
domates suyu
maydanoz (ince kıyılmış)
taze çekilmiş karabiber
tuz
Hazırlanışı :
Yağı tencerede eritin
Konkase domatesleri ilave edip karıştırın
Sarmısağı ve çarliston biberleri ekleyerek pişirin
Dömi glas ve domates sosunu ekleyin
Tuz ve karabiberini koyun
Bir taşım kaynatıp altını kısın
Kısık ateşte koyu kıvamlı bir sos elde edinceye kadar pişirip ateşten alın ve üzerine maydonoz serpiştirin
Bu sos spagetti, ravyoli, erişte, kaneloni ve benzeri hamurişleri ile servis edilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul