Konu
:
Kapari Sos
Yalnız Mesajı Göster
Kapari Sos
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kapari Sos
MALZEMELER
8-10 kişilik
½ su bardağı soğuk et suyu
2 su bardağı kaynar et suyu
1 kahve fincanı un
1 kahve fincanı ince kıyılmış kapari
1 çorba kaşığı tereyağ
az tuz
HAZIRLANIŞI
Küçük bir tencerede tuzu, unu ve soğuk et suyunu iyice karıştırıp 5 dakika bekletin
Sonra bir çırpma teli ile karıştırarak kaynar et suyunu yedirin
Orta ateşte 5-6 dakika kaynatıp ateşten alın
Bir süzgeçten süzdürün, tereyağ ile kapariyi karıştırın
Servise hazırdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul