Konu
:
Çiğ Sebze İçin Sos Veya Dip
Yalnız Mesajı Göster
Çiğ Sebze İçin Sos Veya Dip
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çiğ Sebze İçin Sos Veya Dip
MALZEMESİ
1 demet maydanoz (ayıklanmış)
5-6 adet ançuez (bir çeşit balık konservesi, salamurasıdır)
3 diş sarmısak (dövülmüş)
1 dilim bayat ekmek (kabuğu çıkarılacak)
2 adet haşlanmış katı yumurta
2-3 adet orta boy salatalık turşusu
1 su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı sirke
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
TARİF
Yukarıda saydığımız malzemelerin hepsi bir mutfak robotuna aktarılır ve iyice püre haline gelinceye kadar çekilir
Böylece hazırladığımız sosu kaseye boşaltıp, çiğ sebzelerle beraber servise sunalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul