Konu
:
Avcı Sosu
Yalnız Mesajı Göster
Avcı Sosu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Avcı Sosu
Malzemesi :
125 gr
yağ
200 gr
mantar (dilimlenmiş)
50 gr
arpacık soğanı (ince kıyılmış)
250 gr
çiğ konkase domates
1 çay kaşığı ince kıyılmış tarhun otu
1 lt
dömi glas
taze çekilmiş karabiber
tuz
Hazırlanışı :
Yağı derin bir tavada eritin
Mantarları atıp biraz sote edin
Arpacık soğanlarını ilave edin ve 2-3 dakika kısık ateşte pişirin
Çiğ konkase domatesi, tarhun otunu katın
Tavadaki karışımı yarı yarıya kalıncaya kadar çektirin
Dömi glası ilave edin ve kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar pişirin
Oluşan kefi alın
Tuz ve karabiberini ilave edin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul