Konu
:
Gökkuşaği Salçasi
Yalnız Mesajı Göster
Gökkuşaği Salçasi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gökkuşaği Salçasi
malzeme
2 yumurta, 1 limon
1 çorba kaşığı havyar,
yeteri kadar zeytinyağı,
1 demet maydanoz,
2 kırmızı biber turşusu (veya birkaç gün önceden sirkeye yatırılmış kırmızı biber),
yeteri kadar tuz
Yapımı :
Yumurta sarıları, tuz, limon suyu ve yeteri kadar zeytinyağıyla bir mayonez hazırlanır
Mayonez hazır olunca buna küçük karelere kesilmiş biberler, havyar ve kıyılmış maydanoz katılır
Karıştırılır ve yemek reçetelerine uygun biçimde kullanılmaya hazır bir duruma getirilmiş olur
Bu salça genellikle haşlanmış ve soğuk balık yemeklerinde kullanılmaktadır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul