Konu
:
Cumberland Sosu
Yalnız Mesajı Göster
Cumberland Sosu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cumberland Sosu
Malzemeler ( 4 kişi için )
1 Adet portakal
6 Adet arpacık soğanı turşusu
5 Kahve kaşığı Frenk üzümü marmeladı
1 Kahve kaşığı Pul biber
5 Çorba kaşığı Kırmızı şarap
2 Kahve kaşığı Hardal
Yarım Kahve kaşığı Zencefil
1 Kahve kaşığı Tuz
Hazırlanışı:
Portakal kabukları çok ince soyulur kibrit büyüklüğünde parçalara kesilir, portakalın suyu çıkarılarak bir tarafa konur
Arpacık soğanı turşuları ince ince kıyılır
Frenk üzümü marmeladı, hardal, tuz, zencefil ve pul biber birbirleri ile karıştırılıp porselen bir kaba konur
Sonra karışıma sırası ile portakal suyu ve şarap eklenirken durmadan karıştırılır
En sonunda soğan turşuları ve portakal kabukları sosa eklenip harmanlandıktan sonra servise sunulur
Kullanıldığı yerler : Soğuk ve kızartma av etleri
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul