Konu
:
Şapkat
Yalnız Mesajı Göster
Şapkat
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şapkat
MALZEMELER:
Yarım kg
Ispanak
Yarım kg
Mısır Unu
1 Su Bardağı Sıvı Yağ
1 Adet Soğan
1 Çay Kaşığı Şeker
2 Çay Kaşığı Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI:
Dikdörtgen veya kare biçimindeki bir tepsiyi yağlayın
Yağladığınız tepsiye 2 avuç mısır ununu serpin
Ispanağı yıkadıktan sonra saplarını kesin ve ince ince kıyın
1 çay kaşığı tuz,şeker ve küçük küçük doğradığınız soğanları karıştırıp elinizle sıkdıktan sonra ıspanakla birlikte tepsiye yayın
Kalan mısır unu,tuz ve sıvı yağı bir tencereye koyun
Ilık suyu da ekleyerek ocakta bulamaç haline getirin
Koyu kıvama gelince ocaktan alıp ıspanakların üzerine dökün
Daha önceden orta hararette ısıttığınız fırında yarım saat pişrin
AFİYET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul