Yalnız Mesajı Göster

Krem Santili Kabak

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Krem Santili Kabak



Malzemeler

1 kg kabak

3 Adet yumurta

200 gr krem santi

250 gr

beyaz peynir

Yarim demet maydanoz

Yeteri kadar

tuz,

karabiber,

dereotu

Tarifi

Kabaklarin, kabuklarini kaziyin Yikayip tuzlu suda hafif yumusayincaya kadar haslayin Kabaklari 1 cm kalinliginda boyuna kesin Yaglanmis tepsiye sik olarak yerlestirin

Bir kapta üç yumurtayi iyice çirpin Içerisine krem santi ilave ederek tekrar çirpin Rendelenmis beyaz peynir ve ince kiyilmis dereotunu içerisine ilave edip karistirin

Yapmis oldugunuz karisimi kabaklarin üzerine dökün Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatin 200 derecede önceden isitilmis firinda pembelesinceye kadar pisirin Servis tabagina alarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla