Konu
:
Krem Santili Kabak
Yalnız Mesajı Göster
Krem Santili Kabak
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Krem Santili Kabak
Malzemeler
1 kg kabak
3 Adet yumurta
200 gr krem santi
250 gr
beyaz peynir
Yarim demet maydanoz
Yeteri kadar
tuz,
karabiber,
dereotu
Tarifi
Kabaklarin, kabuklarini kaziyin
Yikayip tuzlu suda hafif yumusayincaya kadar haslayin
Kabaklari 1 cm kalinliginda boyuna kesin
Yaglanmis tepsiye sik olarak yerlestirin
Bir kapta üç yumurtayi iyice çirpin
Içerisine krem santi ilave ederek tekrar çirpin
Rendelenmis beyaz peynir ve ince kiyilmis dereotunu içerisine ilave edip karistirin
Yapmis oldugunuz karisimi kabaklarin üzerine dökün
Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatin
200 derecede önceden isitilmis firinda pembelesinceye kadar pisirin
Servis tabagina alarak servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul