Konu
:
Bezelye Musakkası
Yalnız Mesajı Göster
Bezelye Musakkası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelye Musakkası
Bezelye Musakkası Tarifi - Bezelye Musakkası Yapılışı - Bezelye Musakkası Nasıl Yapılır - Bezelye Musakkası Malzemeleri
Bezelyelerin iki taraftaki başlarını koparınız, sazlarını sıyırıp hazırlayınız
Tencereye 2 soğan çentiniz, 1 kaşık sadeyağla kuvvetli ateşte pembeleşinceye kadar karıştırdıktan sonra 4 kaşık kıyma, tuz, biber ve baharat ekiniz, biraz daha karıştırıp indiriniz
Kuşhaneye bir kaşık topluca kıyma koyunuz
Etrafına da serpiştirip bezelyeden birkaç sıra diziniz, üzerine kıyma gezdirip tekrar diziniz, kuşhane doluncaya kadar bu işlemi tekrarlayınız
Tuz, biraz da toz şeker serpiniz
Üstünü örtünceye dek etsuyu koyup kapalı olarak orta ateşte pişiriniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul