Konu
:
Etli Brüksel Lahanası
Yalnız Mesajı Göster
Etli Brüksel Lahanası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Brüksel Lahanası
Etli Brüksel Lahanası Tarifi - Etli Brüksel Lahanası Yapılışı - Etli Brüksel Lahanası Nasıl Yapılır - Etli Brüksel Lahanası Malzemeleri
Malzemeler:
300 gram brüksellâhanası,
2 adet orta boy kuru soğan,
300 gram yağsız kuşbaşı et,
2 adet orta boy domates,
1 çay bardağı haşlanmış nohut,
1 kahve fincanı sıvıyağ,
karabiber
yeterince tuz
Hazırlanışı:
Uygun bir tencerede kuşbaşı etleri biraz sıcak su ekleyip haşlayalım
Başka bir tencerede sıvıyağ ile birlikte ince doğranmış soğanları pembeleştirelim
Rendelenmiş domatesleri ekleyip 1-2 dakika kadar kavuralım
Domatesler suyunu çektikten sonra brüksellâhanalarını ekleyip diriliklerini kaybedene kadar 2 dakika ara ile karıştırarak kavuralım
İçine haşlanmış etleri, nohudu, karabiberi ve tuzu ekleyip, sebzelerin üzerini hafif aşacak kadar sıcak su ilave ederek ağır ateşte pişirelim
Piştikten sonra ılık olarak servise sunalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul