Konu
:
Etli Brüksel Lahanası 2
Yalnız Mesajı Göster
Etli Brüksel Lahanası 2
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Brüksel Lahanası 2
Etli Brüksel Lahanası Tarifi - Etli Brüksel Lahanası Yapılışı - Etli Brüksel Lahanası Nasıl Yapılır - Etli Brüksel Lahanası Malzemeleri
4 kişilik Malzemesi
Yarım kg Brüksel lahanası
250 gr kuşbaşı et
1 havuç
2 patates
1 soğan
2 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı domates salçası
4-5 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Brüksel lahanalarının dış kabuklarını soyup yıkayın
Soğanı soyup kıyın
Havucu soyup verev dilimler şeklinde doğrayın
Patatesleri soyup dörde kesin
Margarini tencerede eritip soğanı pembeleştirin
Eti ekleyin, suyunu salıp çekinceye kadar kavurun
Salçayı 2-3 çorba kaşığı suyla karıştırıp ete ekleyin
Suyu ilave edip 20 dakika pişirin
Etler yumuşayınca havuç, patates ve lahanayı ekleyin, tuz ve karabiber serpin
20 dakika daha pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul