Konu
:
Kabak Çitmesi
Yalnız Mesajı Göster
Kabak Çitmesi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabak Çitmesi
kabak çitmesi nasıl yapılır - akdeniz yemekleri - çitme kabak - yoğurtlu kabak
MALZEMELER
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 kg kabak
1 çay bardağı su
pul biber (İsteğe göre)
tuz (İsteğe göre)
yoğurt
dövülmüş sarmısak
HAZIRLANIŞI
Sıvı yağda küp şeklinde ince doğranmış soğanlar pembeleşinceye kadar kavrulur
Salça ilave edilir
Kabaklar iri soğan şeklinde küp küp doğranır ve salçalı karışıma ilave edilir
Tuz ve pul biber ile 1 çay bardağı kadar su ilavesiyle ağzı kapanarak pişirilir
Kabaklar yumuşayınca altı kapanır ve soğumaya bırakılır
Yoğurt ve sarmısaklar ayrı bir kapta karıştırılarak kabak çitmesinin üzerine dökülür
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul