Yalnız Mesajı Göster

Taze Bakla Suflesi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Bakla Suflesi



bakla suflesi nasıl yapılır - taze bakla suflesinin yapılışıMALZEMELER


250 gr Taze Bakla

1 Adet Soğan

1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı

1 Adet Kesme Şeker

2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri Rendesi

2 Su Bardağı Un

1 Kahve Fincanı Yoğurt

125 gr Margarin

Tuz

Sos İçin

1 Çay Bardağı Süt

1 Adet Yumurta

1 Çorba Kaşığı Un




HAZIRLANIŞI


Baklayı küçük doğrayın Soğanı yemeklik doğrayın Zeytinyağı, tuz ve şekerle birlikte tencereye alın Üzerini 1 parmak geçecek kadar su ilave edin Suyunu çekinceye kadar pişirin Baklayı soğutun


Rendelenmiş kaşar peyniri, kıyılmış dereotu ve unu derin bir kapta karıştırın Yoğurt, tuz ve oda sıcaklığındaki margarini ekleyin Yoğurarak hamur yapın Ufak bir fırın tepsisine yayın Üzerine baklaları koyun


Sos için süt, yumurta ve unu çırpın Suflenin üzerinde gezdirin 2 saat dinlendirin Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla