Konu
:
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası 2
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası 2
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası 2
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tarifi - Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Yapılışı - Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Malzemeleri
Malzeme:
15-20 adet brüksel lahanası
1 kahve fincanı Bizim Mutfak Pilavlık Pirinç
1 adet soğan
1 adet havuç
4 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
1 limonun suyu
Havucun kabuğunu kazıyıp istediğiniz şekilde doğrayın
Zeytinyağının yarısını tencerede ısıtıp kıyılmış soğanı kavurun
Havucu ve Brüksel lahanalarını ilave edin
5 dakika daha kavurmaya devam edin
En son kalan zeytinyağını, 2 çay bardağı su, limon suyunu ve pirinci ekleyin
Bir taşım kaynayınca ateşi iyice kısın
Tencerenin kapağını açmadan 20 dakika boyunca pişirin
Ocaktan alın, yine tencerenin kapağını açmadan soğumaya bırakın
Soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul