Yalnız Mesajı Göster

Doldurulmuş Enginar Kalpleri

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Doldurulmuş Enginar Kalpleri



enginar nasıl pişirilir - enginar kalbi - enginar kalbi dolması



Kullanılan malzemeler


8 enginar kalbi

250 gr düğme mantar

1 arpacık soğanı

1 yemek kaşığı maydanoz

2 dilim sandviç ekmeği

1 yumurta

1 yemek kaşığı taze krema

2 yemek kaşığı ekmek içi

20 gr tereyağı

Tuz, karabiber


Tarifi


1- Arpacık soğanını ve yıkanmış mantarları mutfak robotunuzda kıyın Sandviç ekmeklerini de ayrıca mutfak robotunda kıyın

2- Karışımı tereyağı eklediğiniz tencereye koyun

3- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 4 dakika veya 850 W ısıda 5 dakika pişirin

4- Maydanozu, kıyılmış ekmeği, yumurta ve kremayı ekleyin Tuz ve karabiber ekleyin İyice karıştırın

5- Enginar kalplerini doldurun Ekmek kırıntılarının geri kalanını ve tereyağını serpin

6- Izgaranızın mikro ızgara işlevini kullanarak 450 W ısıda 8-9 dakika pişirin




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla