Konu
:
Bezelyeli Madalyon
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Madalyon
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Madalyon
Bezelyeli Madalyon Tarifi - Bezelyeli Madalyon Yapılışı - Banvit Yemek Tarifleri - Banvit Tarifleri
İçindekiler:
1 paket Banvit Hindi Madalyon
500 gr sultani (araka)
70 ml zeytinyağı
2 adet orta boy soğan (kalın halka doğranmış)
250 gr mantar (kalın dilimlenmiş)
1 adet ufak boy havuç (kalın jülyen doğranmış)
1 tatlı kaşığı karabiber (dövülmüş)
1 demet dereotu (iri yapraklanmış)
80 ml su (kaynar)
Zeytinyağını ısıtıp soğanları katın
Orta ateşte altın sarısı renk alıncaya kadar 3-4 dak
kızartın, bir kaba alın ve üzerini kapatın
Aynı tavaya, etleri yerleştirin her iki yüzleri altın sarısı renk alıncaya kadar 3`er dak
pişirin
Sultanilerin kalın kısımlarının kılçığını boydan boya keserek alın
Etlerin üzerine sırası ile soğan, mantar, havuç, karabiber, dereotunun yarısı ve sultaniyi yayın
Suyunu ilave edin
Üzerini kapatıp, hızlı ateşte 20 dak
suyunu çekinceye kadar pişirin
Kalan dereotunu serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul