Yalnız Mesajı Göster

Etli Enginar 4

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Enginar 4



Etli Enginar 4 Tarifi - Etli Enginar Yapılışı - Etli Enginar Nasıl Yapılır - Etli Enginar Malzemeleri

6 adet enginar

2 çorba kaşığı tepeleme tereyağı

500 gr kuşbaşı kuzu eti

1 çay kaşığı un

20 adet arpacık soğan

1 adet limonun suyu

5 su bardağı sıcak su

1 tatlı kaşığı tuz


Tereyağını bir tencereye alıp eritin Üzerine eti ilave edip suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurun Suyunu çektikten sonra beş dakika daha kavurup unu ekleyin Bir-iki dakika sonra, dörde bölünmüş enginarları ve arpacık soğanları ilave edin Limon suyunu dökün Tuzunu ayarlayın Suyu ilave edip enginarlar yumuşayana kadar pişirin


Elif Korkmazel

Alıntı Yaparak Cevapla