Yalnız Mesajı Göster

Acılı Barbunyalı Kara Lahana

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı Barbunyalı Kara Lahana



Acılı Barbunyalı Kara Lahana - Acılı Barbunyalı Kara Lahana Tarifi

Malzemeler:


* 500 grkuzu gerdan

* 2 soğan

* 2 diş sarımsak

* 1 çorba ksalça

* 2 su bhaşlanmış barbunya

* 1 çay bmısır

* 2 bağ karalahana

* 1 çorba ktereyağı

* Sıvıyağ

* Tuz, karabiber

* Su

Hazırlanışı:


İlk olarak eti sıvıyağ ve tereyağı karışımında kavurmaya başlayın Soğan ve sarımsağı da doğrayarak sıvıyağda kavurun Daha sonra önce salçasını, sonra suyunu vererek kaynamaya bırakın Etlerin pişmesişne yakın üzerine doğranmış lahana ve barbunyayı ekleyin En son üzerine minik mısırlardan serperek tuzunu ve baharatını ayarlayıp kapağı kapalı pişmeye bırakın

Alıntı Yaparak Cevapla