Konu
:
Acılı Barbunyalı Kara Lahana
Yalnız Mesajı Göster
Acılı Barbunyalı Kara Lahana
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı Barbunyalı Kara Lahana
Acılı Barbunyalı Kara Lahana - Acılı Barbunyalı Kara Lahana Tarifi
Malzemeler:
* 500 gr
kuzu gerdan
* 2 soğan
* 2 diş sarımsak
* 1 çorba k
salça
* 2 su b
haşlanmış barbunya
* 1 çay b
mısır
* 2 bağ karalahana
* 1 çorba k
tereyağı
* Sıvıyağ
* Tuz, karabiber
* Su
Hazırlanışı:
İlk olarak eti sıvıyağ ve tereyağı karışımında kavurmaya başlayın
Soğan ve sarımsağı da doğrayarak sıvıyağda kavurun
Daha sonra önce salçasını, sonra suyunu vererek kaynamaya bırakın
Etlerin pişmesişne yakın üzerine doğranmış lahana ve barbunyayı ekleyin
En son üzerine minik mısırlardan serperek tuzunu ve baharatını ayarlayıp kapağı kapalı pişmeye bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul