Yalnız Mesajı Göster

Pastırmalı Madımak

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pastırmalı Madımak



Pastırmalı Madımak - Pastırmalı Madımak Tarifi


Malzemeler:

1 kg madımak

100 gr pastırma

1 soğan

2 çorba k salça

1 çay b bulgur

1 çorba k tereyağı

Sıvıyağ

Tuz, su


Hazırlanışı:

1 kgmadımağı ince olarak kesin1 adet soğanı yemeklik kesin100 grpastırmayı ince olarak kesinTencereye sıvıyağ ve tereyağını alın Üzerine soğanı ve pastırmayı ilave edip birlikte kavurunKavrulduktan sonra 2 çorba kaşığı salçayı ilave edin ve kavurmaya devam edin


Daha sonra üzerine 1 kgince kesilmiş madımağı ilave edinMadımağın üzerine 1 çay bardağı bulguru ilave edinÜzerine su ilave edinEn son üzerine tuz ilave edin ve madımağı pişirinPastırmalı madımak piştikten sonra servis tabağına alıp servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla