Konu
:
Pastırmalı Madımak
Yalnız Mesajı Göster
Pastırmalı Madımak
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pastırmalı Madımak
Pastırmalı Madımak - Pastırmalı Madımak Tarifi
Malzemeler:
1 kg
madımak
100 gr
pastırma
1 soğan
2 çorba k
salça
1 çay b
bulgur
1 çorba k
tereyağı
Sıvıyağ
Tuz, su
Hazırlanışı:
1 kg
madımağı ince olarak kesin
1 adet soğanı yemeklik kesin
100 gr
pastırmayı ince olarak kesin
Tencereye sıvıyağ ve tereyağını alın
Üzerine soğanı ve pastırmayı ilave edip birlikte kavurun
Kavrulduktan sonra 2 çorba kaşığı salçayı ilave edin ve kavurmaya devam edin
Daha sonra üzerine 1 kg
ince kesilmiş madımağı ilave edin
Madımağın üzerine 1 çay bardağı bulguru ilave edin
Üzerine su ilave edin
En son üzerine tuz ilave edin ve madımağı pişirin
Pastırmalı madımak piştikten sonra servis tabağına alıp servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul