Konu
:
Peynirli Enginar Kalbi
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Enginar Kalbi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Enginar Kalbi
Malzemeler
1 konserve enginar kalbi
1 yk kuru maydanoz
1 1/2 yk permesan peyniri
2 yemek kasigi dolusu mayonez
Yapılışı
Enginarlari suzdukten sonra ortalarindan ikiye bolun
Kesik kisimlari asagiya gelicek sekilde kagit havlu uzerine koyun
Sularinin suzulmesi icin 10 dakika birakin
Mayonez, permesan peyniri ve kuru maydonuzu kucuk bir tabak icinde karistirin
Bicak ile enginarlarin kesik yuzlerine esit sekilde surun
Firin tepsisinin uzerine yerlestirin
Onceden isitilmis 175 C (350 F) firina surun
12-13 dakika kadar pisirin
Yapimi cok kolay bu lezzeti yemegi cok seviceksiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul