Konu
:
Beşamel Soslu Karnabahar
Yalnız Mesajı Göster
Beşamel Soslu Karnabahar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamel Soslu Karnabahar
Beşamel Soslu Karnabahar Tarifi - Beşamel Soslu Karnabahar Nasıl Yapılır - Beşamel Soslu Karnabahar Malzemeleri
Beşamel Soslu Karnabahar
1 adet karnabahar
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çay kaşığı kırmızıbiber, karabiber
Tuz
Karnabaharı tuzlu suda haşlayıp süzün
Unu margarinde kavurun
Üzerine sütü ekleyin
Devamlı karıştırarak koyulaşana kadar pişirin
Tuzu ilave edip ocaktan alın
Kaşar peynirinin yarısını sosa ilave edin
Yağlanmış küçük fırın kaplarına karnabaharı paylaştırın
Üzerine karabiber ve kırmızıbiber serpin
Beşamel sosu yayıp kalan peyniri serpin
Önceden ısıtılmış fırında kızarana dek pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul