Konu
:
Enginar Musakka
Yalnız Mesajı Göster
Enginar Musakka
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginar Musakka
Enginar Musakka Tarifi - Enginar Musakka Yapılışı - Enginar Musakka Nasıl Yapılır - Enginar Musakka Malzemeleri
Enginarın sapını dibinden kesiniz, kabuklarını ayıklayıp yalnız göbeğini lokma lokma doğrayınız
Tuzlu ve limonlu suya kabuklarıyla atınız
Kuşbaşı doğranmış yarı yağlı eti, çentilmiş 2 soğanı, 1 kaşık tereyağıyla tencerede kuvvetli ateşte çeviriniz
Rengi dönmeye başlayınca biraz ince kıyılmış dereotu koyunuz
İki kez karıştırıp indiriniz
Enginarları sudan çıkartınız, tuz ve limonla oğduktan sonra üzerine hemen soğuk su döküp sıra ile kuşhaneye döşeyiniz
Ortasına etleri koyunuz, etrafına ve üstüne enginarları sıralayınız
Tuzunu serpip üstüne çıkıncaya kadar etsuyu koyunuz, kapalı orta ateşte pişiriniz
Pişirirken suyuna dikkat ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul