Konu
:
Keçi Peynirli Enginar
Yalnız Mesajı Göster
Keçi Peynirli Enginar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keçi Peynirli Enginar
enginar yemeği - enginar nasıl pişirilir - peynirli enginar - fırında enginar
Malzeme:
2 adet domates
1 çorba kaşığı Dere otu
40 gram keçi peyniri
30 gram ceviz içi
taze çekilmiş karabiber
1 tatlı kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
1 çay kaşığı acı sos
2 adet konserve enginar kalbi
Tarifi
Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın
Haşlanmış enginarları küp şeklinde doğrayın
İrice doğranmış keçi peyniri, kıyılmış dereotu, ceviz içi ve zeytinyağı ile harmanlayın
Terin kalıbının içine doldurun
Önceden ısıtılmış 175 dereceye ayarlı fırında 15 dakika kadar pişirin
Enginar kalplerini ızgarada pişirin
Fırından çıkarmış olduğunuz ılık enginar salatasını servis tabağına aktarın
Üzerine enginar kalplerini yerleştirin
Taze çekilmiş karabiber, fesleğen ve acı sos ile servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul