Yalnız Mesajı Göster

Keçi Peynirli Enginar

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Keçi Peynirli Enginar



enginar yemeği - enginar nasıl pişirilir - peynirli enginar - fırında enginar


Malzeme:


2 adet domates

1 çorba kaşığı Dere otu

40 gram keçi peyniri

30 gram ceviz içi

taze çekilmiş karabiber

1 tatlı kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı

1 çay kaşığı acı sos

2 adet konserve enginar kalbi


Tarifi


Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın Haşlanmış enginarları küp şeklinde doğrayın İrice doğranmış keçi peyniri, kıyılmış dereotu, ceviz içi ve zeytinyağı ile harmanlayın Terin kalıbının içine doldurun


Önceden ısıtılmış 175 dereceye ayarlı fırında 15 dakika kadar pişirin Enginar kalplerini ızgarada pişirin Fırından çıkarmış olduğunuz ılık enginar salatasını servis tabağına aktarın


Üzerine enginar kalplerini yerleştirin Taze çekilmiş karabiber, fesleğen ve acı sos ile servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla