Konu
:
Etli Taze Bakla
Yalnız Mesajı Göster
Etli Taze Bakla
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Taze Bakla
Malzemeler
1 kg taze bakla
300 gr
Kuzu eti
1 ad
Kuru soğan
2 çorba kaşığı komili naturel yağ
1/2 limonun suyu
1 çorba kaşığı un
1 demet taze soğan
1 demet dereotu
3 su bardağı su
2 ad
Kesme şeker
Tuz
Yemeğin Tarifi
Kuşbaşı kesilmiş kuzu eti, yemeklik doğranmış soğan ve zeytinyağını bir tencereye koyun
Arada bir karıştırarak, orta ateşte 15-20 dakika pişirin
Baklayı yıkadıktan sonra uçlarını ve kılçıklarını temizleyin
İçine limon suyu ve un konmuş su dolu bir kaba koyup birkaç dakika bekletin
Tencerenin ortasına eti koyun
Etrafına baklaları dizin
Üzerine küçük kesilmiş taze soğan ve kıyılmış dereotunu koyun
3 su bardağı sıcak su tuz ve kesme şeker ilave edin
Etli taze baklayı ön kuvvetli sonra kısık ateşte 45 dakika pişiri Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul