Konu
:
Bezelyeli Karnabahar
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Karnabahar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Karnabahar
Bezelyeli Karnabahar Tarifi - Bezelyeli Karnabahar Yapılışı - Bezelyeli Karnabahar Nasıl Yapılır - Bezelyeli Karnabahar Malzemeleri
1 adet küçük karnabahar
1 kutu konserve bezelye
250 gr kuşbaşı et
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet büyük soğan
1 çorba kaşığı salça
1,5 tatlı kaşığı tuz
1,5 su bardağı su
Karnabahar parçalara ayrılır
Kaynayan tuzlu suda yarım haşlanır
Tencereye yağ ve ince doğranmış soğan konur, pembeleştirilir
Üzerine et atılır, suyunu bırakıp çekene kadar pişirilir
Salça ve tuz katılır
Suyu süzülmüş bezelye ve karnabahar eklenir
Su konur
Kapaklı olarak 25 dakika pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul