Yalnız Mesajı Göster

Bezelyeli Karnabahar

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Karnabahar



Bezelyeli Karnabahar Tarifi - Bezelyeli Karnabahar Yapılışı - Bezelyeli Karnabahar Nasıl Yapılır - Bezelyeli Karnabahar Malzemeleri




1 adet küçük karnabahar

1 kutu konserve bezelye

250 gr kuşbaşı et

1 çay bardağı sıvı yağ

1 adet büyük soğan

1 çorba kaşığı salça

1,5 tatlı kaşığı tuz

1,5 su bardağı su


Karnabahar parçalara ayrılır Kaynayan tuzlu suda yarım haşlanır Tencereye yağ ve ince doğranmış soğan konur, pembeleştirilir Üzerine et atılır, suyunu bırakıp çekene kadar pişirilir Salça ve tuz katılır Suyu süzülmüş bezelye ve karnabahar eklenir Su konur Kapaklı olarak 25 dakika pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla