Konu
:
Bezelyeli Tavuk Rulo
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Tavuk Rulo
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Tavuk Rulo
Bezelyeli Tavuk Rulo Tarifi - Bezelyeli Tavuk Rulo Yapılışı - Bezelyeli Tavuk Rulo Nasıl Yapılır - Bezelyeli Tavuk Rulo Malzemeleri
4 adet ince dövülmüş tavuk göğsü
1 su bardağı iç bezelye
1 adet orta boy kuru soğan
4 çorba kaşığı sıvıyağ
4-5 dal dereotu
karabiber, tuz
Soğan ince kıyılır, sıvıyağda pembeleştirilir, üzerine iç bezelye katılır
1 çay bardağı sıcak su ilavesiyle yumuşayana kadar pişirilir
Ateşten almadan hemen önce dereotu ve tuz katılır
Dövülmüş tavuk göğsü masaya yayılır üzerine tuz serpilir
Hazırlanan iç paylaştırılır
Rulo yapılır, rulo açılmasın diye kürdanla tutturulur
RUlolara az miktarda sıvıyağ sürülür, alüminyum folyaya sıkıca sarılır
200 derece önceden ısıtılmış fırında 35-40 dakika pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul