Konu
:
Kabak Graten
Yalnız Mesajı Göster
Kabak Graten
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabak Graten
Kabak Graten Tarifi - Kabak Graten Nasıl Yapılır - Kabak Graten Malzemeleri
Kabak Graten
Malzemeler
4 adet yeşil kabak
1 adet tavuk göğsü
Yarım paket mantar
200 gr
kaşar peynir
2 yemek kaşığı un
Yarım litre süt
Tuz
Karabiber
Biraz sıvıyağ
Yapılışı
Kabaklar yıkanır
Temizlenir
İkiye ayrılır
Haşlanır
Mantarlar yıkanır, doğranır
Suyunu mantarlar çekince tavuk eti eklenir
Biraz sıvıyağ ile kavrulur
Beşamel sos yapılır
Mantarlı karışıma biraz kaşar eklenir
İçleri oyulan kabaklara doldurulur
Kalan kaşar üzerine serpilir
Kırmızı biber dökülür
Az yağlanmış tepsiye dizilir
170 derece fırında kızarana kadar pişirilir
Afiyet olsun
Beşamel Sos
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı yağ
1 bardak süt
Yapılışı
Un yağ ile bir tencerede sararıncaya kadar kavrulur
Yavaş yavaş sütü eklenir
Koyu bir muhallebi olana kadar pişirilir
Tuzu konur
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul