Konu
:
Tereyağlı Enginar Göbeği
Yalnız Mesajı Göster
Tereyağlı Enginar Göbeği
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tereyağlı Enginar Göbeği
Tereyağlı Enginar Göbeği Tarifi - Tereyağlı Enginar Göbeği Nasıl Yapılır - Tereyağlı Enginar Göbeği Malzemeleri
Tereyağlı Enginar Göbeği
12 enginar göbeği (pişirilip dört parçaya bölünmüş)
120 gr (8 çorba kaşığı) tereyağı
4 çorba kaşığı taze soğan (kıyılmış)
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
4 çorba kaşığı maydanoz (kıyılmış)
Orta boy bir tencerede tereyağı eritip taze soğanı ve haşlanmış enginar göbeklerini ekleyip karıştırınız
Tuzu ve biberi serperek, karışımı iyice karıştırınız
Tencerenin kapağını kapatıp fırının orta katına sürerek 20 dakika pişiriniz
Tencereyi fırından çıkarıp maydanozu serperek servis ediniz
Not: Tereyağlı enginar böbeği giriş yemeği olarak yada tavuk, dana etleri yanında servis edilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul