Konu
:
Pratik Taze Fasulye Yapımı
Yalnız Mesajı Göster
Pratik Taze Fasulye Yapımı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pratik Taze Fasulye Yapımı
Pratik Taze Fasulye Yapımı Tarifi - Pratik Taze Fasulye Yapımı Yapılışı
Malzemesi:
Malzemeler: 500gr
taze fasulye 1 orta boy tatlı soğan 2 adet olgun domates 1 tatlı kaşığı tozşeker Yarım su bardağı sıvıyağı 1–1,5 su bardağı sıcak su tuz
Tarifi:
Yapılışı: Fasulyeler ayıklanır, yıkanır isteğe göre boyuna ikiye bölünür
Soğan ve domates kabukları soyularak yemeklik doğranır
Soğan tencereye alınır
Tuz, şeker ve zeytinyağı ilave edilerek pembeleşene kadar kavrulur
Fasulyeler eklenerek 5–10 dk
Fasulyelerin rengi değişene kadar kavrulmaya devam edilir
Domatesler ve sıcak su eklenerek ağır ateşte, yaklaşık 20 dakika fasulyeler yumuşayana ve suyunu çekene kadar pişirilir
ılık ya da soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul