Konu
:
Naneli Bezelyeli Haşlama
Yalnız Mesajı Göster
Naneli Bezelyeli Haşlama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Naneli Bezelyeli Haşlama
Naneli Bezelyeli Haşlama Tarifi - Naneli Bezelyeli Haşlama Yapılışı - Naneli Bezelyeli Haşlama Nasıl Yapılır - Naneli Bezelyeli Haşlama Malzemeleri
MALZEMESİ (6 kişilik)
1 kilo iç bezelye
1 bağ nane
1 çay kaşığı şeker
100 gram sadeyağ
tuz
600 gram haşlama et
Nane yapraklarını dallarından ayırıp yıkayın, bol suda kaynatın, suya bezelyeleri koyun, kapağı yarı açık duran tencerede haşlayın
Piştikten sonra, bezelyeleri, sularını fazlaca süzmeden çıkarın, başka tencereye alıp sade yağı ve şekeri katın
Tencereyi çok hafif ateşe oturtun suyunu çekinceye kadar arada bir karıştırarak pişirin
Başka bir kapta haşladığınız et dilimleryle sofraya getirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul