Yalnız Mesajı Göster

Naneli Bezelyeli Haşlama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Naneli Bezelyeli Haşlama



Naneli Bezelyeli Haşlama Tarifi - Naneli Bezelyeli Haşlama Yapılışı - Naneli Bezelyeli Haşlama Nasıl Yapılır - Naneli Bezelyeli Haşlama Malzemeleri

MALZEMESİ (6 kişilik)

1 kilo iç bezelye

1 bağ nane

1 çay kaşığı şeker

100 gram sadeyağ

tuz

600 gram haşlama et


Nane yapraklarını dallarından ayırıp yıkayın, bol suda kaynatın, suya bezelyeleri koyun, kapağı yarı açık duran tencerede haşlayın Piştikten sonra, bezelyeleri, sularını fazlaca süzmeden çıkarın, başka tencereye alıp sade yağı ve şekeri katın Tencereyi çok hafif ateşe oturtun suyunu çekinceye kadar arada bir karıştırarak pişirin Başka bir kapta haşladığınız et dilimleryle sofraya getirin

Alıntı Yaparak Cevapla