Konu
:
Bezelyeli Enginar
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Enginar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Enginar
Bezelyeli Enginar Tarifi - Bezelyeli Enginar Yapılışı - Bezelyeli Enginar Nasıl Yapılır - Bezelyeli Enginar Malzemeleri
MALZEME (6 kişilik)
6 orta boy enginar
2 küçük havuç
200 gram iç bezelye
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 kesme şeker
2 limon
Enginarın yapraklarını dipten kesin
Göbek kısmındaki tüyleri bıçakla temizleyin
Su dolu bir kabın içine alın ve limonla iyice ovun
İnce doğranmış soğanı ve bezelyeleri enginarın ortasına yerleştirin
Kısa tencereye dizdiğiniz enginarların üzerine zeytinyağını ve yarım çay bardağı suyu dökün
Önce 5-6 dakika orta alevde sonra en kısık alevde 25 dakika pişirin
Ocaktan almadan 5-10 dakika önce kesme şekerleri koyun
10 dakika dinlendirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul