Konu
:
Yüzüklü Taze Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Yüzüklü Taze Fasulye
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yüzüklü Taze Fasulye
Malzemeler :
100 gr
fasulye
2 iri boy havuç
1 soğan
2 domates
1
5 su bardağı su
Yarım çay bardağı zeytinyağı
tuz
Hazırlanışı:
Havuçları yıkayıp, kazıdıktan sonra 3 cm
eninde parçalara keserek bir tencerenin içerisinde yaklaşık olarak 20-25 dk
haşlayın
Havuçlar haşlandıktan sonra içlerini oyarak yüzük haline getirin
Daha sonra ayıklayıp, yıkamış olduğunuz fasulyeleri havuçların içine, aldığı kadar yerleştirin
Bu arada haşlarken havuçların çok fazla yumuşamamasına dikkat etmek gerekiyor
Yoksa fasulyeleri yerleştirirken parçalanabilirler
Hazırladığınız yüzüklü fasulyeleri bir tencereye dizerek suyu rendelenmiş soğanı ve domatesleri, tuzu ve zeytinyağını ekleyip kısık ateşte pişirin
Piştiği tencerede soğuduktan sonra bir servis tabağına dizerek, servis yapabilirsiniz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul