Konu
:
Taze Fasulyeli Barbunya
Yalnız Mesajı Göster
Taze Fasulyeli Barbunya
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Fasulyeli Barbunya
Taze Fasulyeli Barbunya Tarifi - Taze Fasulyeli Barbunya Yapılışı - Taze Fasulyeli Barbunya Nasıl Yapılır - Taze Fasulyeli Barbunya Malzemeleri
500 gr barbunya
500 gr taze fasulye
2 kuru soğan
3 domates
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çorba kaşığı şeker
Tuz
Barbunyaları ayıklayın, kaynayan haşlama suyuna olgun 3 domatesi atın(kabukları kolay soyarsınız) 30 sn kadar tutun, bütün domatesleri sıcak sudan çıkarın
Aynı suya ayıklanmış barbunyaları atın, yumuşayana ve kara suyu çıkana kadar haşlayın
Diğer yandan, yemeklik doğranmış kuru soğanı yarım çay bardağı zeytinyağında hafif pembeleşinceye kadar kavurun, ayıkladığınız yeşil fasulyeleri ekleyerek, soğanlarla birlikte tencerenizi çırparak sarartın
Küp doğranmış domatesler ve yarı haşlanmış barbunyalarınız ekleyin, sebzeler seviyesinde sıcak su ile birlikte şeker tuzu ekleyin
Zeytinyağlı yemeğinizi ateşten almaya yakın, kalan yarım çay bardağı zeytin yağını ekleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul