Konu
:
Pirinçli Tavuklu Ebegümeci
Yalnız Mesajı Göster
Pirinçli Tavuklu Ebegümeci
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pirinçli Tavuklu Ebegümeci
Pirinçli Tavuklu Ebegümeci Tarifi - Pirinçli Tavuklu Ebegümeci Yapılışı - Pirinçli Tavuklu Ebegümeci Nasıl Yapılır - Oktay Usta Pirinçli Tavuklu Ebegümeci
Malzemeler:
1 Tavuk Göğsü
1 Demet Ebegümeci
2 Soğan
1 Çay B
Pirinç
1 Çorba K
Domates Salçası
1 Çorba K
Biber Salçası
Sıvıyağ
Tuz
Değirmen Karabiber
Hazırlanışı:
Soğanları ince bir şekilde doğrayıp sıvıyağ koyduğumuz bir tencerede kavuruyoruz
Tavuk göğsünü kuş başı doğrayıp soğanlarla birlikte kavuruyoruz
Domates salçası, biber salçası, tuz ve değirmen karabiber katıyoruz
Temizlenmiş ebegümecileri doğrayıp ekliyoruz
Yıkanmış pirinci üzerine döküyoruz
Kapağını kapatıp orta ateşte pişiriyoruz
Piştikten sonra yoğurt ile servis ediyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul