Konu
:
Pınar Labne’Li Fırında Karnıbahar
Yalnız Mesajı Göster
Pınar Labne’Li Fırında Karnıbahar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pınar Labne’Li Fırında Karnıbahar
Fırında Karnıbahar - karnıbahar yemekleri - sebze yemekleri
Malzemeler :
•200 g Pınar Labne
•1 orta boy karnıbahar
•3 su bardağı Pınar Süt
• 6 kaşık un
•2 yumurta
•2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
•2 çay kaşığı karabiber
•2 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
Sıvı yağda unu kavurun
Pınar Süt’ü ekleyin
Karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin
Ocaktan alın
Pınar Labne’yi, tuzu ve karabiberi ekleyin
İyice soğuyunca başka bir kasede çırptığınız yumurtaları ekleyin, iyice karıştırın
Karnıbaharları ister haşlayın, isterseniz buharda pişirin ve süzün
Karnıbahar çiçeklerini Pınar Labne’li sosa iyice bulayarak yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin
Önceden ısıtılmış fırında üzerleri iyice kızarana kadar 20-25 dakika pişirin, servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul