Konu
:
Baduç Kavurması
Yalnız Mesajı Göster
Baduç Kavurması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baduç Kavurması
MALZEMELER
½ kg
taze fasulye (yöresel adı baduç)
1 adet iri kuru soğan
2 adet yeşil biber
3 adet domates
2 adet yumurta
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı margarin veya sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
İnce doğranmış soğan geniş bir tencereye koyulan yağda iyice sararana dek kavrulur
Doğranmış yeşil biber rendelenmiş domates, tuz, karabiber ilave edilir
Kaynamaya başlayınca enlemesine 1-1,5 cm eninde doğranmış yeşil fasulyeler eklenir
Fasulyeler iyice yumuşayıp, pişince yumurtalar üzerine kırılır ve karıştırılır
Yumurtalar da pişince sıcak olarak servise sunulur
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul