Konu
:
Çanakkale Usulü Zeytinyağlı Taze Börülce
Yalnız Mesajı Göster
Çanakkale Usulü Zeytinyağlı Taze Börülce
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çanakkale Usulü Zeytinyağlı Taze Börülce
Zeytinyağlı Taze Börülce Tarifi - Zeytinyağlı Taze Börülce Yapılışı - Zeytinyağlı Taze Börülce Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Taze Börülce Malzemeleri
MALZEME:
1/2 kg börülce
iki kücük kuru sogan
iki soyulmus domates
1/2 cay bardagi zeytinyagi
tuz
seker (isterseniz bir tatli kasigi bal, ben zeytinyaglilarda bal kullaniyorum, seker yerine daha lezzet veriyor)
sarimsak
YAPILISI:
Temizlenip ayiklanmis dogranmis börülceler tencereye konur, üstüne ince dogranmis soganlar ayni sekilde domates, tuz sarimsak seker ilave edilir, yagi da koyun, yarim bardak su ile yavas pisirin
Zeytinyagli fasulye gibi soguk sevis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul