Yalnız Mesajı Göster

Vejetaryen Yerelması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Vejetaryen Yerelması



Vejetaryen Yerelması Tarifi - Vejetaryen Yerelması Yapılışı
Vejetaryen Türk Mutfağı

Kültür ve Turizm Bakanlığı


1 kg yeralması

1/2 kg havuç

2 büyük soğan

1/3 bardak zeytinyağı

1/2 tatlı kaşığı tuz

1/2 bardak su


Yerelmalarını soyup iki ya da üç parçaya kesin ve tencereye koyun

Soyulmuş ve incecik dilimlenmiş havuçları, küçük küçük doğranmış soğanları,

zeytinyağını, tuz, şeker ve biberi ekleyip,orta ateşte yarım saat pişirin

Oda sıcaklığında servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla