Konu
:
Sulu Barbunya Yemeği
Yalnız Mesajı Göster
Sulu Barbunya Yemeği
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sulu Barbunya Yemeği
barbunya nasıl pişirilir - barbunya yemeğinin tarifiMalzemeler:
Yarım kg barbunya
1 orta boy soğan
2-3 diş sarımsak
1 orta boy havuç
1 orta boy patates
2 tane orta boy domates
½ demet maydanoz
1 limon
yarım su bardağı zeytinyağı
2 su bardağı su
1 tatlı kaşığı Şeker¼
1yemek kaşığı salça
Tuz
Yapılışı:
Haşlanmış barbunya varsa dondurucuda o yada bir gece önceden ıslatılmış barbunyalarda olabilir
Soğan patates ve havuçları soyup küp küp doğrayın
Tencerede yağ ile kavurun salçasını ekleyin kavruklayın sonra barbunyayı ve sarımsağı ekleyin
Birazdaha karıştırarak kavurun ve suyunu ekleyip tuzunu ekleyip pişirin
Barbunyalar çok ezilmesin
Servis tabağında maydonozla süsleyebilrinsiniz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul