Konu
:
İspanaklı Elbesan Tava
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Elbesan Tava
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Elbesan Tava
ISPANAKLı ELBASAN TAVA
MALZEMELER
1 kg
kemiksiz koyun eti
500 gr
ıspanak
1 kg
yoğurt
1/2 limon suyu
2 çorba kaşığı tereyağ
2 adet soğan
1 adet sivri biber
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı un
Tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Etleri ceviz büyüklüğünde doğrayın haşlayıp süzün
Fırın tepsisine susuz olarak koyun
Doğranmış soğan biber ve ıspanağı bir çorba kaşığı tereyağ ile soteleyin
Ateşten alın
Etlerin üzerine tuz ve karabiber serpin
Hazırladığınız ıspanağı etlerin üzerine yayın
Yoğurdun içine yumurta limon suyu un ve tuz koyup çırpın
Ispanakların üstüne dökün
Üzerine parça parça tereyağ koyun
200 derecelik fırında yarım saat pişirin
Sıcak servis yapın
__________________
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul